Defile

Bericht voor ouders, familie, vrienden, vriendinnen en andere belangstellenden van onze wandelaars

De stg. Avond4daagse Borger e.o. heeft  weer zijn best gedaan om voor de avondvierdaagse mooie routes uit te zetten, zodat alle wandelaars 4 mooie wandelavonden hebben door mooie bosgebieden, stukjes heide en een zeer gevarieerde landschap van weilanden en akkerbouw en natuurlijk hunebedden.

De laatste avond (de vrijdag van week 23)  worden de deelnemers na een korte wandeling getrakteerd op een feestelijk onthaal, oftewel het 'grand defilé' door Borger. Hoe meer publiek er langs de kant staat, des te gezelliger het wordt, dus komt allen! Toeschouwers/aanmoedigers kunnen zich vanaf ongeveer 19.15 uur langs de weg opstellen om de wandelaars te complimenteren met 4 avonden lange afstanden wandelen en de feestelijk te onthalen met applaus, bloemen, fruit, snoep en een welverdiende medaille.
Alle deelnemers aan de avondwandelvierdaagse zullen starten om 19:30 op het mavoveldje bij het Esdalcollege en dan via de “Polakker”, Grote Brink, de Hoofdstraat, het Hunzedal en de drift finishen op sportpark “de Drift”. (Zie route).

Om de feestelijke sfeer compleet te maken, za lhet defilé opgevrolijkt worden met verschillende unieke muzikale klanken.

Bereid je voor op een waar spektakel vol muziek en plezier!

.

route intocht