digitaal inschrijven

Handleiding Inschrijven Avondvierdaagse Borger 2024

Stap 1: Aanmelden

Dit jaar gaan we digitaal inschrijven en scannen, dus geen briefjes meer. Na inschrijving ontvang je een e-mail en een ticket met een QR-code voor jouw 4-daagse avontuur. (Deze moet je bij de start en bij de finish laten scannen!)

Stap 2: Ticket Kiezen

Je kunt slechts 1 ticket per persoon bestellen. Kies vervolgens altijd voor de datum "Dinsdag 4 juni 18:00 tot 21:00” en klik op “volgende". Selecteer nu het soort ticket dat je wilt - voor de 5 km, 10 km of slechts voor 1 avond – dit doe je door het aantal op 1 te zetten en op 'bestellen' te klikken.

Stap 3: Persoonlijke Gegevens

Vul de basisgegevens in, zoals de naam van de loper en het e-mailadres voor het ontvangen van het ticket. Daarna beantwoord je de aanvullende vragen: geboortedatum van de loper en het aantal keren dat de loper heeft meegedaan. Als het meer dan 29 keer is, kies dan 'meer dan 29' en nemen we contact met je op voor de juiste medaille.

Stap 4: Begeleiding

Als een kleuter loopt moet een volwassene meelopen. De begeleider hoeft niet te betalen, tenzij deze ook voor een medaille in aanmerking wil komen. In dat geval moet de begeleider zelf individueel inschrijven met betaling van het startgeld. Begeleiders kunnen aangeven welke dagen ze meelopen. Mocht de kleuter in een schoolgroepen meelopen dan kan de school hier ook rekening mee houden en kan de begeleiding hierop  worden afgestemd.

Stap 5: Individueel of met School

Kies of je individueel meeloopt of met een school. De scholen/groepen van voorgaande jaren staan vooringevuld. Neem contact met ons op als er iets ontbreekt.

Stap 6: Contactinformatie

Vul de naam van de contactpersoon en het telefoonnummer in. In geval van nood nemen we contact op met deze persoon.

Stap 7: Betalen

Als alles is ingevuld, klik op 'betalen'. Na een succesvolle betaling ontvang je een e-mail met het ticket dat toegang geeft tot de Avondvierdaagse Borger 2024. Neem deze elke dag mee naar de vierdaagse hetzij fysiek hetzij digitaal zodat de QR code bij de start en de finish gescand kan worden

Geniet van de wandeltochten en veel plezier tijdens de avondvierdaagse!

 

 button 01 inschrijven 480x480