sponsoren

ah
Boni supermarkten
egbertegberts
Rabobank
Velkamp en Prins
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > home

update

Update!

Later vanmiddag en in de eerste helft van de avond trekt een smalle maar felle buienlijn met onweer van zuidwest naar noordoost over ons land. Naarmate de buienlijn over het land trekt, neemt deze in intensiteit toe. Daarom is een code oranje van kracht met uitzondering van de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Zuid- en Noord-Holland. In die provincies geldt voorlopig code geel.

De buien kunnen kortdurend gepaard gaan met zware windstoten van 75-100 km/u uit een zuidelijke richting. Bij de buien is ook kans op hagel en veel neerslag in korte tijd.
Als de buien voorbij zijn neemt de wind tijdelijk af. Komende nacht neemt de wind geleidelijk weer toe en is er in de kustprovincies gedurende het grootste deel van de dag kans op zware windstoten van 75-90 km/u uit een zuidwestelijke richting. In het zuiden van Limburg is er zaterdagochtend kans op zware windstoten van circa 75 km/u. Zaterdagavond neemt de wind af, het laatst in het Waddengebied.

in overleg net het KNMI lijkt het erop dat Borger ergens rond 20:00 - 21:00 uur in aanraking komt met de buien. Wij als organisatie willen geen risico lopen en hebben besloten om WEL van start te gaan zoals afgesproken, maar om GEEN defilé te lopen. De 5 en de 10 km komen dus samen op het MAVO veld; medaille en dan ZONDER drumband rechtstreeks terug naar sportveld "de Drift" verwachting is dat iedereen dan om 20:00 binnen is.

Tot straks en we hopen toch op een leuke en gezellig afsluiting van deze vierdaagse